Hangfelvétel az Ön védelmében

A hangrögzítés lényeges kérdés a legtöbb magán és állami cég, szolgáltató, Call Center üzemeltető, sürgősségi szolgálat, egészségügyi és katasztrófavédelemi szervezet, bank, tőzsdei bróker cég, állami intézmény és kormányzati hivatal számára.

Célszerű hangfelvételeket készíteni:

  • az események rekonstruálhatósága érdekében
  • telefonon kötött üzleteknél a viták megelőzésére
  • hatékonyság növelésre (minőségbiztosítás)
  • írásos megjegyzések kiegészítésére.

A hosszú ideig megőrizhető hangfelvételek segítenek a biztonsági szempontból fontos események rekonstruálásában, telefonos üzletek írásba foglalásánál, vitás ügyek rendezésében, a céges ügyintézés minőségének javításában és terméktámogatással kapcsolatos emlékeztető információk készítésénél.

Mit nyújtanak a CallCatcher (CCRL) hangrögzítők?

A CallCatcher digitális hangrögzítők megfelelnek a korszerű telefon alközpontok fővonali (analóg, ISDN2, ISDN30) és mellék oldali (analóg és digitális mellékek) hangrögzítésével szemben támasztott magas szintű követelményeknek. A hangrögzítők alapértelmezetten rögzítenek minden telefonhívást, de beállíthatók szelektív hangrögzítésre is. A felvételkészítéssel egyidejűleg naplózzák a hangfelvételek keletkezésére és a hívó/hívott fél telefonszámára, mellékére vonatkozó CLI /DDI információkat is.

Az arra jogosult felhasználók biztonságos azonosítást követően beléphetnek a hangrögzítő szerverre, kereshetnek a hangfelvételek között, lejátszhatják a kiválasztott felvételt, megjegyzést fűzhetnek hozzá, és wav/mp3 formátumba is konvertálhatják azért, hogy standard számítógépen is meghallgatható legyen (lokális vagy hálózaton / Interneten keresztüli hozzáférés ingyenes kliens programokkal).

Fejlett szűrési technika, számtalan beállítható szűrési paraméter (dátum, időpont, időtartam, telefonszám, megjegyzés stb.) segíti a gyors visszakereshetőséget.

A hangrögzítők egy T elosztó közbeiktatásával a vonal zavarása nélkül ráköthetők bármilyen telefon alközpont analóg/digitális fővonalára vagy mellékére. Támogatják a fontosabb PBX típusok digitális mellékein is a közvetlen hangrögzítést és CLI / DDI dekódolást.

A professzionális CCRL Pro változat moduláris felépítésének köszönhetően értékálló befektetést jelent dinamikusan növekvő vállalkozások számára is. Vegyes analóg / digitális rendszerek is kialakíthatók, a csatornák egyszerűen bővíthetők újabb modulok telepítésével.