Támogatás

Ingyenes SW frissítést biztosítunk garanciaidőn túl is vásárlóinknak. Önök saját maguk is frissíthetik hangrögzítőjük programját. Javasoljuk, hogy programcsere előtt a HW és SW kompatibilitási kérdésekről konzultáljanak kollégáinkkal.

Igény esetén a programcserét cégünk is elvégzi. Az új programot ingyen bocsátjuk vásárlóink rendelkezésére, de a munkadíjat, az esetleges HW módosítások költségeit, és az Önök telephelyén történő munkavégzés esetén a kiszállási díjat természetesen felszámítjuk.

Viszonteladóink és vásárlóink komplett CCRL telepítőlemezt, setup programokat, SW frissítéseket, felhasználói kézikönyveket és egyéb dokumentumokat tölthetnek le. A letöltéséhez ügyfélszolgálatunktól kérhetnek belépési azonosítót és jelszót, amivel itt jelentkezhetnek be szerverünkre. (Azok a viszonteladóink és ügyfeleink, akiknek a feltöltés is megengedett, szintén itt jelentkezhetnek be.)

Értesítés!
Az archiválás során mentett felvételek szerver kapcsolat nélküli visszahallgatásához használható CallView program fejlesztése megszűnt, a legutolsó változat azonban továbbra is ingyenesen letölthető (CallView.rar).
(Bejelentkezés után megtalálja a CCRL_SW/OLD  könyvtárban).